Mitt navn er Lill Karin Wærdahl gift med Thore og vi bor på Byåsen i Trondheim. Jeg er innehaver av kennelnavnet Silky Bel Air, som ble godkjent i 2013. Navnet har også bakgrunn i vårres andre hobby, som er amerikansk bil.

Som liten vokste jeg opp med en mellompuddel i familien, som var mitt ansvar. Silky kom inn i familien min med at min datter ønsker seg gjerne en liten hund. Hun hadde søkt seg fram til at denne lille røytefrie og livlige rasen var noe som kunne passe vår familie bra. Turglad med et medium aktivitets nivå som passer den normale aktive familen, elsker også kos og soffaliv. 

Vår første silky terrier kom til oss 2000, en hanne ved navnet Buster. Han ble champion etter kun få utstillinger. Etter noen år ente vi opp som forverter til ei tispe fra kennel Dali, Ine Meidell.

Når Macy (Dali`s Chiqutita) fikk sitt siste kull som ble født hjem hos oss  i 2008 ente vi med å kjøpe en tispe fra dette kullet, da Buster hadde gått bort.Dali's Sahara til vanlig kalt Troya. I 2012 ble det til at vi hadde kull på henne for første gang , da hadde vi hatt rasen i 12 år. Vi fikk vårt kennelnavd dette året. Jeg har gått NKK sin oppdretterskolen kurs 1 og 2 og det var veldig lære rikt. 

Jeg driver i dag med utstilling og et lite oppdrett av silky. Hittil høydepunkt må være når jeg i 2018 ble vinner i rasen, med mitt eget oppdrett på WORLD DOG SHOW i Amsterdam med 
Silky Bel Air's Dancing In The Dark "VILJA"
Vilja er 4 generasjon nedadstigende linje etter Macy. 

 

Med vennlig hilsen

Lill Karin Wærdahl

Vinner bilde fra Amsterdam med dommer.